Pilsoni, galvenā atšķirība starp forex un betfair ir tā ka forex visu laiku atrodas in-play. Tas nozīmē ka jebkādi notikumi pasaulē var ietekmēt cenas kustību. Sestdien, svētdien brīvdienas, biržas nestrādā. Vēl ir tāda lieta kā kredītplecs, kas ļauj darboties ar lielāku summu nekā Tev kontā. Pieņemsi ja kontā Tev ir 1000 eur, bet kretītplecs 1:100, tad reāli varēsi darboties ar 100’000 eur, bet zaudēt varēsi tikai savu naudu. Tajā brīdi kad atvērsi darījumu paņems no Tevis vēl liability.
Protams ir arī mīnusi. Atkarībā no brokera var nākties maksāt komisijas maksu par darījumu, vienalga vai tas ir pozitīvs vai negatīvs. Pasaulē ir ļoti daudz brokeru, pareizāk gan viņus būtu saukt par starpniekiem. Ja Tu atver kontu pie brokera, var teikt ka strādā pēc viņa noteiktajām cenām. Atverot darījumu viņš pagriež grafiku pret Tevi un Tu zaudē. Tādi brokeri ir ļoti daudz kas tā dara, viens tāds arī bija Latvijā. Esmu lasījis ka ir problēmas arī ar naudas izmaksām. Īsāk sakot, kad atvērsi kontu lielu uzmanību pievērs brokera izvēlei.
Juri, var tak bliezt pre-race un neklausīties ko tas komentētājs saka. Tapēc es arī spiežu uz favorītskalpu pre-race. Kofa kustības labas un likmes ar labas var nomačot. Par forex, ja lasi krieviski iesaku šitās divas grāmatas:
• Беляев Торговая система
• Александр Элдер Как играть и выигрывать на бирже
Joonis2, tas jau skaidrs ka grafiki nav simtprocentīgi. Variantu ir daudz kas var notikt, tāpēc jāmācās lietot STOP LOSS. Es to autochartistu vienreiz gribēju dabūt demo, bet tā arī man tur kaut kas nesanāca. Cik viņš reāli palīdz? Precīzi viņš rāda tās figūras?