Pilsoņa komanda izņemta, šobrīd izskatās, ka
būsim 12
Teorētiski šodien līdz 19iem vēl ir iespējams pieteikties, bet uzņemtas komandas tiks tikai pa 2. Ja pieteiksies 2 lietotāji, abi tiks pievienoti.
Drafts ir šodien 22:15, ienākt var un vēlams pāris minūtes agrāk.
Es visiem vēl pa dienu e-pastos nosūtīšu atgādinājumu.
Skaidrojums par līgas sistēmu, punktiem:
Līga tiks spēlēta kā h2h, tas nozīmē to, ka komandas katru nedēļu sacentīsies 1pret1 šādos statistikas rādītājos:
Punkti (PTS)
Steals (STL)
Rebounds (REB)
Field Goal Percentage (FG%)
Blocks (BLK)
Assists (AST)
Three Pointers Made (3PM)
Free Throw Percentage (FT%)
Uzvara katrā no šiem komponentiem dos vienu punktu. Tas nozīmē, ka, ja tavas komandas spēlētāji pa nedēļu savāks vairāk punktus (PTS), tad iegūsi vienu punktu. Ja pretinieks iegūs vairāk REB, tad rezultāts pēc 2 parametriem ir 1:1. Un tā tiek saskaitīti visi parametri. Tādēļ jādomā pirms drafta
ir par sabalansētu komandu. Būs vajadzīgi ne tikai iemesti punkti, jo tas dod tikai vienu uzvaru no visām kategorijām (kopā tās ir astoņas). Perfekti, ja ir universāli spēlētāji, taču, draftā vajadzētu piedomāt arī pie labiem pass-first PG, labiem 3pt speciālistiem utt.
Visas komandas būs vienā divīzijā, playoffi izspēlēti netiks. Regulārās sezonas beigās uzvarēs un balvu saņems komandas pēc iegūtajām uzvarām/zaudējumiem pa nedēļām.
Nedēļas matchup izskatās šādi pirms katras nedēļas (pretinieki, protams, katru nedēļu mainās)
Lai parādītu, kā tiek skaitīti punkti, šeit piemērs (datus ierakstīju pats ar roku, vienkārši piemēram):
(sarkanie aplīši ir uzvara katrā elementā)
Kā redzams, manai komandai ir uzvara 4 statistikas ailēs, 3 zaudējumi un vienā mums ir neizšķirts. Līdz ar to, man uzvaru ir vairāk un šīs nedēļas duelī es uzvaru. (atvainojos Team GazMjas

)
Tam, kurš sezonas beigās pēc 19 nedēļām būs ieguvis visvairāk uzvaras dueļos (W/L bilance kopējā), tiks arī uzvara kopvērtējumā.
Vēl pirms drafta:
Katra komanda draftēs 13 spēlētājus. Katru nedēļu spēlēs tikai 10 spēlētāji, 3 paliks uz beņķa un viņu punkti netiek ņemti vērā. Komandas sastāvu iespējams mainīt tikai uz nākamo nedēļu (ne tekošo). Iespējami maiņas darījumi, iegūt nedraftētos spēlētājus u.tml.
Visi dati ESPN platformā atjaunojas realtime spēļu laikā, pieejama ērta mobilā aplikācija