Čau visiem un čau viesiem!
Es pavisam nesen esmu uzsācis pētīt zirgu tirgus.Mazliet pabakstos practice mode režīmā,bet pagaidām tam pat nav īsti jēga,tapēc vairak vēroju un mēģinu nolasīt kaut kādu loģiku tajā buļu-lāču akrobātikā.
Nu lūk un viena no galvenajām atziņām,ka ātrāk iebraukt man noteikti palīdzētu,ja man būtu kaut kāda nojauta kādi spelētaji kādos veidos tur izpaužās attiecīgi kustinot to tirgu.Es protams esmu pameklējis informāciju,bet neko daudz man bezmaksas avotos nav izdevies uzrakt.
To ,ka iesaistītās puses varētu būt treideri,gambleri,boti,bukmeikeri-arbitrāžisti es apmēram nojautu. Bet mazliet padziļinātaku info,kādās aptuveni proporcijās un kā katra minētā grupa parasti performē un pēc kā to var identificēt neesmu vēl atradis.
Apsveru domu iegādaties mācību kursu no Caan Barry,ar domu iegūt visu nepieciesamo informāciju,ar kuru iespējams varetu pietikt teorijas ziņā(vismaz sākumam),attiecigi pēc tam atliktu dzīvoties pa tirgiem lai to zirgu tirgu nervu pa īstam uzķertu. Kāds varbūt to kursu ir iegādajies un var iedot atsauksmi?
Jautājumi man vēl ir daudz,bet negribu tos visus vienā kaudzē sabērt:)